7 Kasım 2008 Cuma

Bugün Pamuğumun Doğum Günü!!!!

Geçen sene bugün tamda 15:14 de bir mucize oldu -benim ve eşimin mucisesi- güzel kızımız Azra bize Yaradandan hediye gönderildi.O anki mutluluğumu,heyecanımı hislerimi anlatabilmem mümkün değil oysaki 9 aydır benimleydi içimdeydi birlikte nefes alıyor, birlikte uyuyup, birlikte yiyip içiyorduk ben çok alıştım sanıyordum ama yinede hayatım boyunca hiç bu kadar heyecanlanmamıştım.Ona güzel görünmek için sabah kalktım saat 09:00 da kuaförün yolunu tuttum(kuaför kızcağız bile çok şaşırmıştı nasıl yani burdan doğumamı korkmuyor musun demişti).Doktorum -hiç böylesini de görmemiştim bugün doğurtmazsam seni, sen meraktan sabaha kadar doğurursun zaten -demişti.
Doğumdan çıkıp gözlerimi ilk açtığım anda hemşirenin "gözün aydın kızın geldi hemde sağlıklı" dediğinde gözlerimden akan yaşlara engel olamıyordum-ki hala yazarken bile akmalarına engel olamıyorum-Nasıl yani hep istediğim, hep bir kızım olsun dediğim pamuğum geldimi!Nasıl bir mutluluktur bu ya RAbbim isteyen hekese yaşat.
İnanın misler gibi kokuyordu içimden kesin cennette böyle kokuyordur diye geçirdiğimi hatırlıyorum.Yanağına dokundum yok gibi; sanki yerine pamuk koymuşlar.Yıllardır birlikteymişiz gibi hiç yabancılamadı beni hemen süt içmeye başladı.Yaradana inanmayan sadece bu yoktan varoluşa bakarak bile inanabilir.
Bence çocuk büyütmekte çok büyük bir ibadet.Yaradanın sana emanetine güzel bakmak-en azından onun için elinden geleni yapmak-bence çok özel, çok güzel bir görev.Allah herkese içinde de bize hayırlı,sağlıklı evlat yetiştirmeyi nasip etsin.
Azra hanım böyle doğdu arkadaşlar her günü çok özel,her günü ayrı serüven tam bir yıldır birlikteyiz.Birbirimize çok alıştık.(Allah kimseyi alıştığından ayrı koymasın)Onu koklamadan yatağa giremiyorum.Ve Azra ile yaşadığım her saniye için şükrediyorum.Belki bu blog bir daha Diyarbakır 2.Sulh Ceza mahkemesince kapanmaz ve Azra'cığım da ilerde bunları okuyabilir.

İyiki doğdun pamuğum,canım can kuşum,mucizem,
İyiki varsın
İyiki bizim kızımızsın
Seni çok Seviyoruz......
İnşallah bahtında yüzün gibi hep gülsün
Not: Bugün Azra hanımın doğum günü partisi var bir an önce kızımla hazırlanmalıyız.
Tarifler çok yakında
Sevgiler mutlu kalın







10 yorum:

Melek* dedi ki...

İNANMASI ÇOK ZOR DİMİ TAM BİR MUCİYE ALLAH IN KUDRETİNİ GÖSTERİYOR.. CANIM ALLAH EVLADINA GÜZEL ÖMÜRLER VERSİN.

lezzetyolculugu dedi ki...

Teşekkür ederim Melek'cim hakikaten inanması çok zor.Yaradan arzu eden herkese nasip etsin.Herkesin evladına sağlıklı uzun ömürler versin içindede benim kuzuma

aslı'nın mutfağı dedi ki...

Ah Emel'cim o kadar güzel yazmışsın ki, çok duygulandım.. Allah Azra'yı size bağışlasın, dediğin gibi bahtı açık olsun.. Hatırlıyorum, kızına her ay mektup yazıyordun değil mi? :) Çok güzel bir fikir bence.. Ayrıca kuaföre gitmeni de takdir ediyorum, çok iyi yapmışsın.. Zamanı geldiğinde bu detayları hatırlayıp kulaklarını çınlatacağım.. Seni ve güzel kızını çok öpüyorum, Allah sizi birbirinizden ayırmasın inşallah.. Parti için de kolaylıklar diliyorum..

Kitchen Sweet Kitchen dedi ki...

Allah sağlıklı güzel bir ömür versin bebeğinize.Gerçi artık bebeklikten çıkmış:)

LaMa dedi ki...

nic emutlu guzle yillar dilioruz Azra melege!
biz de ocak ayini beklioruz zeynep'in kutlamalar icin :D

Adsız dedi ki...

Azra'nin dogum günü kutlu olsun, daha nice saglikli ve mutlu güzel yaslara insallah. Allah uzun ömürler versin. Sevgiler.

kelebeklisaniyeler dedi ki...

Ay çok duygulandim,çok guzel ifade etmissin mutlulugunu...masallah allah nazarlardan saklasin pek tatli bebek...anali babali buyusun insallah,hayati boyunca saglikli,basarili ve mutlu olsun...sevgiler canim

HÜLYA dedi ki...

azracımın doğu günü kutlu olsun. Adıyla yaşasın münik kızımız. Adı gibi bahtı olsun.. Nice mutlu sağlıklı ve huzur dolu yıllar diliyorum ...

rabbim çocukları kourusun...

rabbim sizlere bağışalsın azrayı. kötü günlerini hiç göstermesin...

sevgiler canım

lezzetyolculugu dedi ki...

Tüm arkadaşlarıma iyi dilekleri ve güzel duaları için teşekkür ederim Yaradan herkesin yavrusuna sağlık sıhhat nasip etsin inşallah.Dün gerçekten hem çok yorucu hem çok güzel bir gündü.Bir yılda Azranın nasıl bukadar büyüdüğünü anlamaya çalıştım hep;hem duygusal hem güzel bir gündü Allah tekrarını yaşamayı nasip etsin inşallah.
Mutlu kalın

Adsız dedi ki...

emel'cigim, canim
bende cok kutlarim ilk yas gününüzü, kimbiliri ne heyecanliydin. ikinizide öperim.
yüce allah sizi birbirinizden hic ayirmasin. cok mutlu oldum bu güzel haberi okuyunca. minik kizimiz gercekten abla olmus artik:-) partide süper gecmise benziyor, hersey cok itinali ve zevkli yapilmis, herkesin ellerine saglik.

ben tursu'ya takildim, ve onlari yapan büyüklerinin oldugunu okuyunca ayrica mutlu oldum:-) ne güzel, ne mutlu sana.

sevgilerime
nese sahi, zürih