20 Mayıs 2008 Salı

Merhabalar!

Bursa gezimiz talihsiz bir olay neticesinde iptal oldu.Cuma akşamı eşim ve kızım kayın valideme gezmeye gittiler.Bende sabahtan çıkacağımız gezi için hazırlıklar yapıyordum.Bu sırada eşimin küçük kardeşi sara nöbeti geçirip rahatsızlanmış.Birden çalan telefonla ne olduğumu şaşırdım eşim telefonda çabuk gel çok kötü bir şey oldu diyor arkadan Azranın feryatlar içinde ağlaması geliyordu.Cümlesinin bitmesini bile beklemeden kendimi dışarı attım.Ben Azra'ya bir şey oldu sandım.Koşarak gidiyorum fakat sanki olduğum yerdeyim her şey çok yavaş ilerliyor.Neyse ayrıntıları anlatmak istemiyorum.Ben gittiğimde Özer kendine gelmişti.Ben Azra'yı aldım eve getirdim Eşim ve kayınvalidem hastaneye gittiler.Çok şükür düzeldi tahlilleride iyi çıkmış doktor her şey normal görünüyor ya enfeksiyon kaptı(üşütme gibi)yada stres kaynaklı demiş.Şu an iyi, eşim iki gündür sürekli dışarı çıkarıyor gezdiriyor.Galiba hem bu aralar evde olmaktan sıkıldı hemde Azra'yı kıskandı.Özer benden bir yaş küçük ancak spastik engelli, bir bebek gibi hem bakıma muhtaç hemde sevgiye.Eşim ve ailesi ona çok iyi bakıyor ne isterse yapıyor sevgi gösteriyor.Ama yinede Allah'ın dediği olur.Rabbime şükürler olsun tekrarını yaşatmasın çok ama çok üzüldük.Allah herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.Evladıyla sınamasın.
Sevgiler

11 yorum:

aslı'nın mutfağı dedi ki...

Çok geçmiş olsun, çok üzüldüm, Allah bir daha göstermesin Emel'cim, acil şifalar versin..

Mebrule dedi ki...

Gecmis olsun canim, inan cok uzuldum. Benim ailemde de zihinsel engelli degil, fiziksel engelli biri var. Bakiminin ne demek oldugunu cok iyi biliyorum. Insan basina gelmedikten sonra bu tur seyleri bilemiyor. Hatta hic basina gelmeyecek saniyorsun. Tekrar gecmis olsun, Allah sabir versin hepinize de...

Kucak dolusu sevgiler...

~Semra Mutfakta~ dedi ki...

çok üzücü olaylar bunlar Allah sabır ve kolaylıklar versin.

ebrulitatlar dedi ki...

Emel'cim çok çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. Sevgiler canım..

Adsız dedi ki...

Cok gecmis olsun Emel. Yazinin sondunda yazdiklarin beni cok etkiledi. Gercekten Allah kimseyi evlediyla sinamasin. Herkese sifa versin. Dermani olmayan dertler vermesin.
Sevgiler
Dilara

Adsız dedi ki...

canımm çok geçmiş olsuunn geziye her zaman gidilir nasılsa ama sağlık önemlii...

www.blogcu.com/anemonunmutfagi

lezzetyolculugu dedi ki...

İyi dileklerini ileten tüm dostlarıma teşekkür ederim.Cevap yazamadım kusura bakmayın inanın bu hafta nerdeyse interneti bile açmadım.Ama şükür her şey yoluna girmeye başladı.Yarından sonra yine sık sık birlikteyiz.

aslı'nın mutfağı dedi ki...

Emel'cim kısmet olursa Karadeniz..

gülriz dedi ki...

Emelciğim çok çok geçmiş olsun canım, umarım tekrarı olmaz.
Beni rüyanda gördüğünü yazmışsın, bir ses vermeye geleyim dedim, o da geçmiş olsun ziyareti oldu.
Tekrar geçmiş olsun canım, acil şifalar diliyorum.
Kocaman sevgiler

Adsız dedi ki...

Etkinliğimize katıldığınız için çok teşekkür ederim.Harika tariflerinizle etkinliğimizi şenlendirdiniz.Etkinliğimiz yarın sona eriyor.Yarın akşama kadar tariflerinizi bekliyorum.Bir etkinlik biterken yeni bir etkinliğim başlıyor.Ye # 34 bulgur etkinliği.Etkinliklere sürekli benim ev sahibi olduğumu düşünmeyin sakın.Porselen demlik çay etkinliği ev sahibi olmam salata yarışmasında ki birinciliğimden dolayıydı.Yarışmanın ödülü etkinlikte evsahipliği yapmaktı.Bulgur etkinliği ise bir sene öncesinden 2008 mayıs ayında evsahipliği yapacağım belli olmuştu.Yani bir yıldır bulgur etkinliğini bekliyordum.Sizleri YE#34 BULGUR ETKİNLİĞİNE mutlaka bekliyorum.Bulgurla yaptığınız bir tarifi yayınlayıp,başlığına YE#34 BULGUR ETKİNLİĞİ yazıp,etkinliğin benim sitemde olduğunu belirtmeniz yeterli.İster bana yorum yazabilirsiniz,istersenizde ye34bulgur@hotmail.com adresine adınızı,bulunduğunuz şehri,tarifinizin adını,sitenizin adresini göndererek katılabilirsiniz(Lütfen yorumlarda da bunları belirtin).Pazartesi tarifleri yayınlamaya başlıyorum.26 mayıs son katılım demiştim.Önceki etkinlikten dolayı bu etkinliğimizi fazla tanıtamadım.Bu yüzden tarifleri yayınlamaya başladığımda da gönderebilirsiniz.Bir ricamda etkinlik banner ını eklerseniz sevinirim(ekleyenlere çok teşekkür ederim).Böylelikle etkinliğimizden daha fazla arkadaşın haberi olur.Pazartesi görüşmek dileğiyle.Hepinizi bekliyorum.Çok geçmiş olsun.

Mebrule dedi ki...

Nerelerdesin canim, merak ettim seni...

Umarim hersey yolundadir...

Sevgiler...