11 Mayıs 2008 Pazar

Anneler gününüz kutlu olsun!

İnsan anne oluncamı büyüyor,büyüyüncemi anne oluyor bilemiyorum,tek bildiğim o küçücük meleklerin bir anda her şeyi değiştirdikleri.Önce kalbinize hücum ediyorlar,sonra tüm hayatınıza.Aşkın,sevginin,mutluluğun son noktası daha fazlası yok eminim.Hayatta daha fazla hiçbir şeyi sevemem.Gariptir, karşılıksız hiçbir şey yapmayan insanın doğasına da aykırı ama bunun bir karşılığıda yok her şey karşılıksız.Alabildiğine sevgi,ilgi,hoşgörü.....Rabbimin bir mucizesi.Sadece kadına verilmiş bir ödül.İçinizde büyüyen bir melek.Hem sizin hem sevdiğinizin parçası.Sizin göğsünüzde büyüyen,eti etinize kaynayan ellerinizle büyüttüğünüz kuzunuz.
Bir yandan anneyken diğer bir yandan bir yavrusunuz ne garip.Bir annenin çocuğu olmak hiç büyümemek demek.Hep onun kuzususunuz bilirsiniz ki o hep yanınızda,arkanızda her yerde.Kimi zaman kırsanızda,üzsenizde hemen affeder hiç bırakmaz sizi nazınızı,kaprisinizi çeker hasta olsanız hemen baş ucunuzda biter.Anneler günü bir günmü olurmuş her gün olsa ödenmez hakları.Hele benim annem gibi fedakar bir annenin hakkı hiçmi hiç ödenmez.Onu çok seviyorum Bu vesileyle başta Annemin,sonra tüm annelerin ve anne olmayı isteyen herkesin anneler gününü kutlarım.Allah sizleri başımızdan eksik etmesin.

Kimi zaman annemi kırıyor istemedende olsa üzüyorum.Anne olunca anladımki annem her zaman haklı ne olursa olsun.O kadar hakkı varki üzerimde uyduruk sebeplerle onu kırmaya hakkım yok bu anlamlı gunde ondan çok özür diliyorum ve Annecim SENİ ÇOK ÇOK ÇOK SEVİYORUM

Bu arada benimde ilk anneler günüm kızımın bana ilk anneler günü hediyesi Tema Vakfından 5 adet fidan dikmek oldu.Hep ölsek gitsek bir dikili ağıcımız yok derdim artık benimde tüm aileminde dikili ağacı var hayatım boyunca aldığım en güzel en anlamlı hediye.(eşim alınmaz inşallah :)) Kızımızıda inşallah duyarlı bir birey olarak yetiştirmek nasip olur.Dalından kopmuş çiçek hemen solar ama ağaçlar nefes almamızı sağlar.Sizde sevdikleriniz için fidan dikebilirsiniz.Hem ülkemizi çöl olmaktan kurtarırız hemde büyük sevap kazanırız.

Sevgiler

11 yorum:

Adsız dedi ki...

Anneler gününüz kutlu olsun

sevgiler

Nilgün dedi ki...

Canim seninde Anneler günün kutlu olsun

SEVGILER

Pınarın Kulubesi dedi ki...

anneler günün kutlu olsun güzel anne...
nice anneler gününü pamuk prensesin ile mutlu huzurlu olarak seviklerinle birlikte geçirmen dileğiyle...

Özlem Avcı-mutfaktayimm dedi ki...

Anneler gününü en içten dileklerimle kutluyorum.
Sonrasında ise uzun zamandır aklımda olan ama bir türlü vakit bulupta hayata geçiremediğim KAHVALTI ŞENLİĞİ etkinliğimi başlatmak istiyorum. Artık yaz yavaş yavaş gelirken, güneş o güzel yüzünü bize göstermeye başladı. Güneşi görüpte pazar kahvaltılarını bir şölen haline getirmezmiyiz ?? Tabiki getiririz. İşte bu etkinliğin amacı da bu. Çiçeklerle dolu bahçe ve balkonlarımızda bütün aile bireylerinin toplandığı bir günde kahvaltı masalarımızı şenlendirecek alternatifleri bu sayfada paylaşmak istiyorum. Dilediğin herşey örneğin; Omlet çeşitleri, şarküteri çeşitlerinin sunum ve hazırlanışı, kolay börekler, kanepeler, kahvaltı tabakları aklınıza gelebilecek herşeyi benimle paylaşabilirsin. Etkinliğim 14 mayıs ta başlıyor bitiş tarihi ise 8 haziran. Bugün den itibaren mail adresime tarifini gönderebilirsin. Bu aralıkta mutfaktayim10@hotmail.com adresime göndereceğin mailine isim, blog ismi, şehir/Ülke ve tarif adıyla birlikte mail atmanı rica ediyorum. Atacağın mail o güzel sayfana uğrayıp harika tarif ve resmini alıp kendi sayfamda yayınlamama sebep olacak. Katılımını bekliyor ve kolaylıklar diliyorum :)

Bu arada sayfamın sağ üst köşesinde göreceğin KAHVALTI ŞENLİĞİ isimli bannerı da sayfanda görmek beni onurlandıracaktır.

Sevgiler...

Adsız dedi ki...

Anneler günün kutlu olsun canım kardeşim benim.okul yıllarında yaptığın annelikleri nasıl unuturum.evin anam benim yaa:)hasta olduğumda yaptığın hasta çorbalarıyla ayağa kaldırırdın beni.leyla teyzeminde anneler gününü kutlarım.çok öpüyorum sizi.en kısa zamanda görüşmek üzere...sevgiler kübra

Adsız dedi ki...

canım anneler gününü kutlarım sevgiler...

www.blogcu.com/anemonunmutfagi

Adsız dedi ki...

PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ ETKİNLİĞİ 23
http://porselendemlik.blogcu.com ,
http://birdemliksohbet.blogspot.com ve
http://selmahlc.blogcu.com tarafından hazırlanmıştır.

Akşamüstü sohbetine gelen dostlara
Hanımlarla yapılan günlere
Beş çayına gelen misafirlere
Her biri birbirinden lezzetli tarifler

12 Mayıs 2008 (pazartesi) , 25 Mayıs 2008 (pazar)
tarihleri arasında Porselen Demlik Çay Saati Etkinliğini 23
http://www.deryadanlezzetler.com arkadaşımızda düzenlenecektir..
Tüm blogcu arkadaşlarımızın katılımlarını bekliyoruz..

22, etkinliğimize harika bir ev sahipliği yapan
http://fatostuncay.blogcu.com/ arkadaşımıza ve
tüm katılımcılara sonsuz teşekkürler ediyoruz..
Sevgilerimizle..

PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ DERGİSİ ÇIKIYOR..
Yayına Hazırlayanlar
http://nasibim.blogcu.com
http://birdemliksohbet.blogspot.com
Sorumlu Müdür
http://selmahlc.blogcu.com
Grafik Tasarım Düzenleme
Yağmur İpar

Sizde sunumuna özen göstererek hazırladığınız, leziz ikramlarınızın dergide yer almasını istiyorsanız porselendemlikdergi@hotmail.com adresine onay mesajı gönderebilirsiniz.
Bunun için yapmanız gereken tek şey:

Adınızı
Sitenizin adresini
Dergide yer almasını istediğiniz tarifin adını
Tarifin link adresini göndermeniz yeterli olacaktır.

Örnek
isim: SEVİL SAHİN
site adı: http://birdemliksohbet.blogspot.com
Tarif : SALATA YARIŞMASI
Link:http://birdemliksohbet.blogspot.com/2008/05/ite-salata-yarimamizin-birincisi.html

Ayrıca bu dergi için sponsor olmak istiyorsanız porselendemlikdergi@hotmail.com adresine başvurabilirsiniz.

ANNE OLAN VE OLACAK OLAN BÜTÜN BAYANLARIN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN!

Adsız dedi ki...

merhaba, ziyaretiniz ve yorumunuz için çok teşekkür ederim.sizinde ilk anneler gününüz kutlu olsun. O minicik yavrunuzla Allahım size sağlıklı, mutlu ve huzurlu yıllar nasip etsin.sevgiler aslı...

http://asmutfak.blogcu.com

Baharcicegi dedi ki...

Her yeni ay doğuşunda bakarım ben göklere,
Şahit olurum bizi gören binlerce meleklere,
Girerler anne gibi şefkatle,en katı yüreklere.
Bilmem ki melekler annemidir...anneler günün kutlu olsun

aslı'nın mutfağı dedi ki...

Emel'cim ne güzel bir yazı yazmışsın, duygulandım.. Annen de duygulanmıştır eminim, benimki yazdığımı okurken ağlamış :) Tekrar kutlarım anneler gününü..

lezzetyolculugu dedi ki...

Anneler günümü kutlayan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.İlk kez kendi anneler günümü kutladım çok güzel bir gündü ancak,Kızımın 6.ay yapılması gereken rutin kan ve idrar tahlilleri vardı Cumartesi kan tahlili oldu ama idrar tahlili bir türlü yaptıramadık kız çocuklarında çok zor oluyor idrar sürekli bezine kaçtığı için geri döndük.Pazar günü hastanede sakin olduğu için tekrar gittik ve yine saatlerce Azranın idrar örneği vermesini bekledik.Çok şükür verdi ama hem o hem biz çok yorulduk.Bu sebeple herkese tek tek cevap yazamadım nolur kusuruma bakmayın .
Sevgiler.