14 Nisan 2009 Salı

Carte D'Or ile güzel bir pazar kahvaltısı ve dondurmalı tatlım

Geçtiğimiz pazar Carte D'or düzenlediği; bir çok blog arkadaşımı ve beni davet ettiği Lychee deki pazar kahvaltısındaydık.Organizasyonunu Aylin hanımın yaptığı güzel bir kahvaltının ardından Gülsu ve Canan hanımdan Carte D'or ve yeni projeleri hakkındaki bilgileri dinledik.Görüş alış verişinde bulunduk.Pazar günümüze güzel bir lezzet kattığı için Carte D'or ve Aylin hanıma teşekkürler.

Tanıyanlar bilirler dondurma aşığıyım.Aç karnına,tok karnına yaz,kış sürekli dondurma yerim bence en hafif tatlı. Kahvaltının ardından bizleri birbirinden güzel dondurmalı lezzetler bekliyordu.Yani aslında tamda bulunmak istediğim yerdeydim.Birde üstüne sizleri daha sonra birde fabrikamıza götürelim dediklerinde.Ayağa kalkıp Carte D'or için üç kere "oley oley oley" diyesim geldi :)
Maalesef fotoğraf makinem arabada kalmış.Pınar'ın eşinden bir kaç fotoğraf aldım.
Bu kahvaltının en güzel yanıda bloglarını takip ettiğim ama bir türlü tanışma imkanı bulamadığım bir çok blog arkadaşımla tanışma fırsatı buldum.Hepsi birbirinden güzel insanlar.Birde tanıştığım ama hangi bloğun sahibi olduğunu sormayı unuttuklarım var.Yaaa ben bunu saymıyorum yine görüşelim olurmu....

Aslında ben herkesle tek tek tanışacaktım ama Azroş mazroş mızır mızır mızırdandı durdu.Ben sıkıldı sandım ama meğer hastalanacakmış eve gelince ateşlendi.Hem nezle hemde dişi çıkıyor galiba.Şükür şimdi iyi.Güzel pazar kahvaltısı için Carte D'or ailesine bir kez daha teşekkürler.


Evet belki fotoğraf çekemedim ama dondurmalı harika bir tatlı yaptım.İnanın bayılacaksınız.Tarif yarın.....

7 yorum:

Mebrule dedi ki...

Canim, ne guzel biz pazar gecirmissiniz... Dondurma asigiyimdir bende, gecen sene birkac kez yapmayi denedim ama olmadi... azmettim, basaracagim...

Tarifini bekliyorum...

sevgiler...

Yasemin dedi ki...

emelcim ben seni tanidigima azrayi tanidigima cok cok memnun oldum! ama bende bunu saymiyorum, bir sonrakindan daha cok sohbet muhabbet etmek isterim. bu arada sana sozumu tuttum, sencerin son hali blogumda yayinda :D azraciga cok gecmis olsun! cok optum!

pelince dedi ki...

Canım dondurmasız bir hayat düşünemiyorum :)) Ne leziz olmuştur kimbilir.
Ellerine sağlık...

LaMa dedi ki...

kiskanmadim, kiskanmadim! neden kiskanayim ki :)
Istranbul'da blogcu olmak varmis :) tu tu masallah sizlere;)

Zehra Gürgen dedi ki...

ama biz İzmirliler fazla dışlanmış hisseder olduk :(

ama sizin adınızada sevindik tabii :)

sevgiler canım

GANNE dedi ki...

Emelcim, valla kıskandım bende. Sizlerle buluşup sohbet etmek çok güzel olurdu. Ben bu ara tez yazımı ile hayli meşgulum. O nedenle hiç sesim çıkmıyor blogumda. Şu işleri bir halledeyim ve mezun olayım o zaman geri donucem inşallah blog işlerine. :)
Azroş'a da çok geçmiş olsun.Op benim için onu da. Sevgiler...

NEŞELİ MUTFAK dedi ki...

ne güzel geçmiş pazarınız ya bu istanbuldaki blogcular ne güzel şeyler yapıyor biraz kıskandım galiba.sevgiler
sayfama bir ugrarsanız memun olurum