23 Mart 2009 Pazartesi

HAFTA SONU VE SUBAY DÜĞMESİ

Kim demiş Azroş yemek yemez diye ne ayıp şey.Hafta sonumuz güzel ve eğlenceli geçti cumatesi kızım arkadaşı Can'ı görmeye gitti ama biraz üzüldük Can hastaydı ve çok öksürüyordu birlikte gezmeye gidecektik ama yarı yoldan geri döndük inşallah bir an önce iyileşir.Sonra kızımın amcasının doğumgüne gittik.Sabah kızımla pastasını hazırlmıştık bu yüzden çarçabuk hazırlandık.Pazar gününü ise kızım anneannesiyle ve dedesiyle birlikte oynayarak geçirdi.Orda bol bol kudurdu hopladı zıpladı.Tabii bende dinlenmiş oldum.


Böyle on parmağınıda daldırdığına bakmayın tamamen oyun ellerini daldırmak hoşuna gitti.Arada bir kaç çubuk yuttu bizde şükrettik:)))

Bu arada cuma akşamı ailecek kızımın komşu teyzesine sohpet etmeye gittik bu kurabiyeler onlar için pişti subay düğmesi o kadar bereketliki iki tepsi çıktı ve bir kısmı komşumuza, bir kısmı Can'a, bir kısmı da anneme kadar ulaştı.Çok özlemişiz.Bu kez eskisinden farklı olarak içine 1 tatlı kaşığıda toz zencefil ekledim.Gayet güzel oldu tarifi buradan alabilirsiniz.Mutlu haftalar dilerim!!!!

8 yorum:

RENKLİ KURABİYELER- ZÜLBİYE dedi ki...

yerim ben onu resimde çok tatlı çıkmış benim kızımda elleriye yemek yemekten çok hoşlanıyor özelliklede tavuğu mutlaka eliyle yiyor sanırım ağzının tadını biliyor :)
sevgilerimle,

Adsız dedi ki...

Maşallah çok iştahli :)
Mevlamda bana da çocuk nasib ederde bende böyle güzel resimler çekerim inş...
Bu arada ziyaretiniz için teşekkür ederim...
Sevgiler

Adsız dedi ki...

bende yerim bu güzelliği
maşşallahh

sevgilerrr

aslı'nın mutfağı dedi ki...

Emel'cim başlığı görünce geçen sene bu tarifi eklediğin fotoğrafı hatırladım inanır mısın?? Seninle yeni tanışmış sayılırdık o zamanlar, Azra'dan bahsederdin.. Hiç unutmam, doğuma gitmeden kızına güzel görünmek için kuaföre gittiğini söylemiştin de çok hoşuma gitmişti.. Bak aklımda yer etmiş, zamanı gelince ben de yapayım diye :) Şimdi birden o günlere gitti aklım.. Ne iyi ettin bu kurabiyeleri yapmakla, ellerine sağlık..

ebrulitatlar dedi ki...

Ay yerim ben onu maşallah ))
Haftasonunuz ne güzel geçmiş. Kurabiyelerinde çok güzel ve bereketli olmuşlar. Ellerine sağlık Emel'cim. Sevgiler..

~Semra Mutfakta~ dedi ki...

yani bu parmakları gören tabakla makarnaları yutacak zanneder.ahhh bu miniklerin yemek sorunları...
Ellerine sağlık cnm kurabiye gerçekten nefis görünüyor.

Adsız dedi ki...

oy oyyyy yerim ben bunuuu benim için lütfen biraz mıncıklarmısın bu şeker bebişiii öpüyorum canım bu arada yine tarifler harika..ellerine sağlık

www.anemonunmutfagi.blogcu.com

Nurgül dedi ki...

Aman Allahım o nasıl iştah o nasıl yaramazlık öyle. Harika bir çocuk bu...
Maşallah Allah Bağışlasın.