12 Temmuz 2008 Cumartesi

RÜZGAR BİR ESTİ PİR ESTİ!!!!!

Cuma akşamı saat 20:30 sıralarında Rüzgar beyin rutin kontrolü için ablamlar hastanenin yolunu tuttular yapılan nst de Rüzgar beyin acelesi olduğu ortaya çıkınca doktor amcası onları eve göndermeyip doğumu yaptımaya karar vermiş.İşin özü Rüzgar cuma gecesi saat 00:07 de dünyaya geldi.Ve dünyanın annelikten sonra ikinci güzel duygusu teyzelik duygusunu bana tattırdı.Ablam sezeryan istediği için sezeryan oldu.Rüzgar 3650 gr ve 38. haftada aramıza katıldı.Rabbime şükürler olsun ablamı mucizesine kavuşturdu isteyen herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin.

Not:
Bu arada doğum yapacak dostlarıma naçizane tavsiyem olacak.Bakırköy Acıbadem Hastanesinde doğum yapmak isteyen anne adaylarına hiç tavsiye etmem.Sadece insanları sömürmek başka hiçbir şey değil gereksiz yere bir sürü müdahale hem bebeğe hem anneye eziyet ve muadili hastanelerden çok daha pahalı.Ben Türk Böbrek Vakfına ait Hizmet Hastanesinde doğum yaptım ve çok memnun kaldım.Benim gibi memnuniyetsiz biri bile memnun kaldıysa gerisini siz düşünün.Doktorumu kendim götürdüm ama çok iyi bir Anestezi ekibi var.Ve benzeri özel hastahanelerden çok daha kaliteli anne ve bebek dostu bir hastahane.Gereksiz hiçbir şey yapmadılar tavsiye bile etmediler.Hizmet hastanesinde süit odada kaldım ve ablamın kaldığı süit odanın 1/4 fiyatına gerçi karar sizin herkes kendisi için en iyisini düşünür benimki dostlarımla izlenimlerimi paylaşmak.

Hoşçakalın

8 yorum:

aslı'nın mutfağı dedi ki...

Emel'cim hayırlı uğurlu olsun, Rüzgar bebek hoşgeldi.. Ablanı ve eşini can-ı gönülden tebrik ederim, tabii teyze olarak seni de :) Allah analı babalı büyütsün, hayırlı bir evlat olsun inşallah..

Mebrule dedi ki...

Canim, hayirli olsun ailenizin yeni bebegi. Allah anali babali buyutsun... Cok sevindim teyze olmana, gercekten annenin yarisidir teyzeler....

Allah kimseyi bu duygudan mahrum birakmasin ve tum kadinlarin kucagina bebeklerini versin...

Sevgiyle kal...

ebrulitatlar dedi ki...

Emel'cim bebeğiniz hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün. Teyze olarak senide kutlarım canım. Sevgiler, selamlar..

Adsız dedi ki...

emelcigim, merhaba canim:-)
bu haberi görünce cok ama cok mutlu oldum. hepinizi kutlarim.
rüzgar bebek hosgeldi aramiza. hem bak azra abla oldu simdi'den:-)

cok öptüm
sevgiler
nese

Cafe Gusto dedi ki...

Bebeğiniz hayırlı olsun sağlık ve sıhhatle büyütsünler..sevgiler..

lezzetyolculugu dedi ki...

Aslicim tesekkür ederim darisi arzu ettiginizde sizin basiniza insallah

Mebrule çok sağol canım hakikaten Allah isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin.

Tatilci Ebru yalan dünya herşey bomboş eğlen eğlenebildiğin kadar bol bol dinlen benim içinde bu aralar bayağı yoruldumda.Sanada çok teşekkür ederim.

Neşe ablam nasılsın.Bir an önce iyileşmeni dilerim.Rüzgar bir anda mest etti bizi öyle küçük öyle narinki öyle güzel ağlıyorki kedi yavrusu gibi.İyiki doğdu.

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
lezzetyolculugu dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.