21 Temmuz 2008 Pazartesi

Azra Hanımdan Haberler



Kuzumla günler çok hızlı geçiyor akşam nasıl oluyor anlayamıyorum Azra hanım uyuyacakta annesi iş yapacakta ohoooo....Babamız sağolsun çok iyi niyetlide paçayı kurtarıyoruz.Azra tam bir çıldırık ordan oraya bir dakika durmuyor kendi yorulmuyor ama beni mahvediyor.Kafamı çeviriyorum Azra pıtır pıtır mutfakta bir bakıyorum banyoya gidiyor. Süpürgeyi arkadaşı sanıyor gidip gidip sarılıyor önce gel demeyi öğrendi sonra alkışlamayı sonra hoşçakal yapmayı şimdide öpücük veriyor tabi babasıda bende mest.Bütün gün hadi kızım bir öpücük diye dolanıyoruz peşinde.Biraz biraz koltuk tepesinde yada kenarında sıralıyor; gerçi Azra için daha erken pek istemiyoruz ama hanımefendi artık yatmaktan,oturmaktan hoşlanmıyor ayakta durmak ve yürümek istiyor buda benim için tehlike çanları çalmaya başladı anlamına geliyor tabii...



Kağıthane belediyesi Haziran ve Aralık ayları boyunca Kağıthanede yaz festivali düzenledi konserler lunaparklar,alışveriş yapılabilecek yerler falan var üstelik bizede çok yakın akşamları Azra kuşumu oraya götürüyoruz aman Allahım çıldırıyor ışıklar falan nasıl dikkatli.Akşamda babası ile birlikte atlı karıncaya bindi tabii bizimki mest.Gündüz hatta gece yarısı bile insanlar piknik yapıyor sonrada ücretsiz konser dinliyor güzel bir etkinlik.Özelliklede küçük çocuklar için çok eğlenceli.Etkinliğe sizide bekleriz.!!!

4 yorum:

aslı'nın mutfağı dedi ki...

Canım, maaşallah, Azra'cık çok tatlı.. Ne güzel gülücükler saçıyor, tam mıncıklamalık :) Allah nazarlardan saklasın..

Unknown dedi ki...

canim masallah Allah nazarlardan korusun cok tatli nede guzel gulucukler atmis.
Allaha emanet Allah anali babali buyumek nasip etsin.
kucak olusu sevgi ve selamlar.

anemonun mutfagi dedi ki...

canıımmmm sen benim için arzu hanımı biraz mıncıklarmısın lütfennnnnn sevgiler..

Adsız dedi ki...

Çok sevimli ve bir o kadar da tatlı mı, tatlı. Allah ailesi ile birlikte geçireceği sağlıklı, mutlu uzunca bir ömür versin.