MALZEMELER
- 10-12 adet sivri biber
- 3 domates
- 2-3 yemek kaşığı zeytin yağı
- 1 kase rendelenmiş taze kaşar
- tuz
- güveç kasesi
HAZIRLANIŞI
- Biberler yıkanır doğranır
- tavaya biraz sıvı yağ ilave edilir.Biberler kavrulur.
- Biberler ölmeye başlayınca, yıkanmış kabukları soyulmuş ve doğranmış domatesler ilave edilir.
- Bir miktar kavrulur ve güveç kaplarına paylaştırılır
- Üzerlerine kaşar serpilir ve sıcak fırına konur.Kaşar eriyip hafif kızarınca fırından alınır ve sıcak servis edilir
Not :Domates ile biberi kavururken biraz pastırma yada sucukta katarsanız lezzeti çifte kavrulmuş oluyor.Bilgilerinize sunarım :)
Afiyet olsun!
2 yorum:
güzel bir fikir ellerine sağlık
afieyetler olsun
sevgiler
eline sağlık canım nefis görünüyor.güzel lezzet dolu bir hafta diliyorum.sevgiler.
Yorum Gönder