16 Ağustos 2009 Pazar

DARICA HAYVANAT BAHÇESİ (BİZDEN HABERLER)

Sanki aylardır bloguma yazı eklememiş gibi hissediyorum kendimi.Aslına bakarsanız biraz hevesim kaçtı(malum blogumdaki fotoğraf çalınınca)Neyseki güzel günler geçiriyorum ve bir sürü güzel şey pişirip kızımla makarnadan kolyeler bilezikler yapıyorum yakında paylaşacağım.
Düğün dernek mevsimi ardından dün ve bugün bayağı gezdik çok eğlendik çok yorulduk ama değdi..Azra hayvanları çok seviyor dün Darıca hayvanat bahçesine gittik, ardındanda biraz sahilde gezip balıkçıda aldık soluğu.Darıca hayvanat bahçesi mutlaka gezilip görülmesi gereken bir yer bence; Azroş mazsoşta, bizde çok eğlendik çok güldük.Azroş mazroş biraz daha büyüsün mutlaka tekrar gideceğiz.Bugünde Hidiv Kasrında güzel bir kahvaltı yaptık harika manzarası olan ve insanı "iyiki İstanbul'da yaşıyorum" dedirten bir yer mutlaka gidin.


Birbirinden güzel kuşlar,enteresan sürüngenler ve yüzlerce çeşit hayvan vardı...

Aslında dörtyüzden fazla fotoğraf çektim şimdilik bunları yayınlıyorum ilk fırsatta hepsini olamasada bir kısmını daha yayınlayacağım.





9 yorum:

LaMa dedi ki...

COK ALINDIGIMI BUYUK HARFLERLE BELIRMTEK ISTIYORUM YAAANI. ORAYA FOTOMU KOYMUSSUN HEM DE KULAKLARIMI CINLATMAMISSIN ASKOLSUUUN EMOSHH...

lezzetyolculugu dedi ki...

Ayyy kıyamam canım benim..Nasıl unuttum kendime kızıyorum şu an.
Çok eğlendik valla Azroşu tekrar götürmeyi düşünüyorum.Gerçi Azroş oğlakların meee lemesinden sonra bayağı korktu ama genelinde bir sağa bir sola deli gibi koşturdu durdu.Akşam eve gideyim yazıma hemen bir eklenti yapacağım:)

müjde dedi ki...

Fotoğraflara bayıldım.Benim oğlum da hayvanat bahçesine bayılıyor,resmen kendinden geçiyor.Mutlu haftalar...

Unknown dedi ki...

Harika fotolar bunlar keşke burdada böyle hayvanat bahçesi olsa yanlız çok ara veriyosun bu ne yaaa özletiyosunuz kendinizi ama gezmenize,iyi vakit geçirmenize çok sevindim canım benim.
çok öpüyorum sizi

TAZE NANE dedi ki...

Gün batar usul usul...Kararir Gece... Yeniden doğar hersey....
" Her sey bitti" dedigin bir anda Mübarek Ramazan ayının
gönlünde huzur kokulu bir gül kök salmasina vesile olmasi temennilerimle....

TAZE NANE dedi ki...

Gün batar usul usul...Kararir Gece... Yeniden doğar hersey....
" Her sey bitti" dedigin bir anda Mübarek Ramazan ayının
gönlünde huzur kokulu bir gül kök salmasina vesile olmasi temennilerimle....

TAZE NANE dedi ki...

Canım bloğumdaki hamsili çiritta için hamsileri istersen ikiye falan bölüyorsun yani tuzlu hamsi zaten kılçıklarını ayıklayıp koyuyorsun. Normal hamside olur zaten. Sen nasıl istersen ağız tadın neyi seviyorsa.

Mebrule dedi ki...

Senden bir daha ses cikmayinca kocam bilgisayarimi yeniledi. Bir seyi daha bozacak olursam korkarim beni de yenileyecek :)

Ne guzel egleniyorsun canim, bize bu sene tatil hayal oldu, Tr`ye gelemedik. Kismetse seneye deyip kendimizi avutuyoruz.

Optum canim, sevgiyle...

BoNbOn BuTiK ; dedi ki...

ya havalar soğumadan bizde çok gitmek istiyoruz buraya.Naz hepsini tanısın istiyorum...Çok güzel gözüküyor resimler..