16 Mart 2009 Pazartesi

TEMA'DAN ORGANİK ÜRÜNLER

Güzel geçen bir hafta sonunun ardından herkese merhabalar! Aslında cumartesi evde kös kös oturup eşimin yürüyüş(şimdilerde traking demek moda oldu) ve fotoğraf çekmek için iş arkadaşları ile gittiği Sülüklü gölden dönmesini bekleyerek geçti ama pazar günü bunu telafi etmeyi başardı.Zaten başaramasa bir daha bizsiz hiçbir yere gidemeyecekti :)Kızımla protesto edecektik:).Havalar soğuk çocuklarla da gidilmiyor; her dönüşün ardından söz havalar düzelsin kızımla sizide götüreceğim diyor ama bakalım bahara az kaldı.Yine sürekli gezdiğimiz günlere dönmek isityorum.Birde bir sürü güzel kar manzaralı fotoğraf çekmiş nispet yapar gibi bir kaç tanesini sizlerlede paylaşayım siz karar verin kıskanmamak eldemi :(((

Aslında ben sizlerle Tema vakfının organik ürünlerini paylaşmak istedim.Yanlış anlaşılmasın bana reklamlarını yapayım diye bedava ürün falan göndermediler.Aksine özellikle pahalı bile olsa biz Tema'nın ürünlerini alıp küçükte olsa destek vermek istiyoruz.Aslında sadece Tema değil doğa gönüllüsü bütün dernek ve kurluşlara destek vermek gerektiğini düşünüyorum.En azından dergilerini almak yada ürünlerini kullanmak yada en azından yılda bir kaç kez fidan dikmek bile onlara destek vermeye yetecektir.Tema vakfının organik ürünleri hakikaten çok kaliteli.Biz kendi adımıza Tema'nın bal çeşitlerinden çok memnunuz Geven balıda, yayla balıda çok lezzetli.Sizlerede tavsiye ederim.
Tema vakfından fidan satın alıp hem çevrenize; hemde kendinize gelecek için yatırım yapabilirsiniz.Eşim zaman zaman bize sürpriz yapıp fidan alıyor geçen hafta yine iki fidanla geldi bizim siteye diktik ama bakalım tutacakmı şimdi sürekli gidip bakıyoruz.Nolur sizde doğanın bu yok oluşuna kayıtsız kalmayın elinizden geleni yapın. Örneğin; suları gereksiz açık bırakmayın, çöplerinizi ayırın en azından kağıtları ayrı, plastikleri ayrı torbalara koyun.Ne biliyim gereksiz elektirik harcamayın hem bütçenize de katkısı olur.Herkese şeker gibi,bal gibi haftalar dilerim.Kapanışı eşimin Sülüklü göl fotoğrafı ile yapayımda biraz manidar olsun
Sevgiler


Ne güzel görünüyor değilmi ağaçlara kar yağmış, fotoğrafın bir kısmı siyah beyaz bir kısmı renkli gibi duruyor.

Birde bu kar manzarasında mangal yapmışlar Allah'tan revamıdır.Birinin boğazında kalmış galiba akşamı hastaneye kaldırmışlar ahh ettim ama beddua etmedim.Neyse geçmiş olsun.


6 yorum:

Adsız dedi ki...

Resimler süper gerçekten. Doğal ürünler konusunda da size hak vermemek mümkün değil . Ben de temanın ürünlerinden alıyorum.

NEŞELİ MUTFAK dedi ki...

Tema konusunda bende elimden geldiği kadar ürünlerini tercih etmeye çalışıyorum.küçük bir destek olsun diye
FOTOĞRAFLAR HARİKA OLMUŞ.BENDE YENİ BAŞLaDIM FOTOĞRAFCILIK KURSUNA AMA MALESEF ÖYLE ÇOK YÖNLÜ BİR MAKİNEM YOK BAKALIM BİRAZ BİLGİ EDİNELİM.ZAMANLA İYİ BİR MAKİNE ALACAĞIM.
sevgiler

~Semra Mutfakta~ dedi ki...

Merhaba cnm resimler süper ayrıca mekanda güzel bence özellikle kar bir harika.İstanbulda bu sene karâ hasret kaldık ama şükür yağmurdan yana yüzümüz güldü.
Cnm profil resminde elinde koca bir makine görüyorum.Bu aralar yeni bir dslr makine alacağım.Sen hangi model kullanıyorsun merak ettim.

Adsız dedi ki...

Emelcim resimler gerçekten de süpermiş. İnsan o manzaraları görünce orada olmak istiyor cidden:).
Sevgiler..
aslı

Sevde dedi ki...

Of fotolar müthiş ya...
Mutlaka ailece gitmeniz lazım :)
Sevgiler

Adsız dedi ki...

Tema Vakfını elimiziden geldiğince desteklemeliyiz.Geleceğimiz..çocuklarımız için..Fotolar rüya gibi..Sevgiler..