11 Ağustos 2008 Pazartesi

BUSENİN DOĞUM GÜNÜ PASTASI VE BİZ NERELERDEYİZ

Uzun zamandır yokuz.Bende tatildeyim daha sonra görüşürüz modasına uydum sanmayın yoğunluktan yazı yazmaya fırsat bulamadım.Nelermi oldu Rüzgarı biliyorsunuz,Üzerine Annem düştü omzunda kırık var, birde eşimin yeğeni oldu bizde bir telaş bir telaş.Yukarıdaki pastayı teyzemin kızı Busenin doğum günü için hazırladım çok kolay oldu sanmayın ilk yaptığım ve bir sürü malzeme harcadığım pandispanya çirkin olunca onunla truf yaptım bu ikinci deneme ikinci pandispanya tarifi Emine Beder den aslında herkesin bildiği pandispanya tarifi.Tarifi bir sonraki yazımda vereceğim.

Buse hanım 8 yaşına bastı.Zaman su gibi akıyor sanki daha dün doğmuş gibi...

Azra hanım huysuzlanınca pastanın pandispanya hariç düm krema ve süsleme işi sadece 15 dakika sürdü.Zaten görüntüdende biraz aceleye geldiği belli oluyor.Pasta şeftali,kayısı ve üzümlü.

Buda benin boncuk gözlü süt oğlum.Doğuştan fanatik.Öyle tatlı öyle güzel kokuyorki tabi bu masum görünüş sizi aldatmasın bir ses var bir ağlıyor maşallah...

Pazar günü önce Eşimin dayısının kahvaltı davetindeydik (hep bahsederim İlhan dayım ve Selma yengem)ordanda ablamların yazlığa gittik belki Azra hanımda biraz güneşlenir dedik ama hava birden soğuyunca kızım güneşlenemedi tabiii.

Şimdilik bizden bu kadar mutlu kalın.

7 yorum:

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
sarımutfak-hande dedi ki...

pasta şahane ellerine sağlık
geçmişolsun
boncuk gözlüde çok şeker maşallah

aslı'nın mutfağı dedi ki...

Emel'cim ellerine sağlık, pastan bence çok güzel olmuş.. Anneciğine de çok geçmiş olsun, şimdi sen nasıl koşturuyorsundur kimbilir, kolay gelsin, acil şifalar diliyorum..

Adsız dedi ki...

merhaba
canım buseye nice seneler diliyorum ve hani şu fanatik bebiş varya benim için onu biraz mıncıklayıp öpermisinnnn..:)))
anemonunmutfagi

gülriz dedi ki...

Emelciğim çok çok geçmiş olsun. Umarım tez zamanda sağlığına kavuşur anneciğin

Adsız dedi ki...

bu guzel resimdeki pastanin tarifi nerde :) cok guzel bizde denesek lutfen tafini yazarsaniz seviniriz