Malzemeler
- 2 paket beze (kendiniz yapmak isterseniz tarifi burada)
- 1 paket krem şanti
- 1 su bardağından biraz daha az soğuk süt
- 2 paket üzeri çikolata kaplı fındık draje (milka lila star yoksa sadece fındık içi)
- damla çikolata yada bitter parça çikolata parçaları
- isteğe göre krokan
- üzeri için istenilen zevke göre dondurma (ben Carte D'or' un bize hediye ettiği limon,vanilya,karadutlu dondurmadan kullandım)
Malzemeler
- Krem şanti,bir su bardağından biraz az soğuk sütle çırpılır.
- İçine bezeler ilave edilir.(Büyük değilde küçük bezeler tercih edin)
- Ardından fındık,damla çikolata,krokan konup hepsi bir bezeleri parçalamadan karıştırılır.
- Buzlukta bir kaç saat dinlendirildikten sonra yada servis edileceği zaman kaselere paylaştırılır.Üzerlerine dondurma ve sosla sevis edilir.
Not:Beze sevmem diyorsanız petibörle yada cicibebe ile de harika oluyor.

canım ellerine sağlık harika görünüyor. tarifin şimdi yayınlandı. desteğin için teşekkür ederim. tekrar görüşmek dileğiyle. yine beklerim
YanıtlaSilEvdeki bezeler başka nasıl tüketilir? diye düşünüken tarif yetişti :)
YanıtlaSilellerine sağlık, çok güzel görünüyor. Bezelerimi dondurmayla buluşturma fikrinede bayıldım..
sevgiler
offffffff
YanıtlaSilvalla arkadaşım bu tarifi yapmak için yaz ayını bekliyememmm ellerine sağlık harikkaaaa..))
www.anemonunmutfagi.blogcu.com
hımmm nefis nefis olmuş ellerine saglık arkadaşım
YanıtlaSilsevgiler
canım çok değişik nefis bir tarif..
YanıtlaSilbezeyi kremşanti ile hiç denememiştim...
ellerine sağlık....
Canım çekmedi deem yalan olur :-)
YanıtlaSilellerine sağlık
sevgilerimle
ellerine sağlık yok almam efendim ben rejimdeyim.sevgiler
YanıtlaSilArkadaşım enfes görünyor..
YanıtlaSilEllerind dert görmesin..
Sevgiler
nefis bir yaz tatlısı ellerine sağlık cnm
YanıtlaSilAh ne güzel.
YanıtlaSilAşk kokuyor.
sevgiler.
oyy oyy... :))))
YanıtlaSilahh bu diyet :(((
Arkadaşlar herkese yorumları için teşekkür ederim.lezzet olarak hafif bir tatlı ama kalorisi için yorum yapamayacağım.
YanıtlaSilSevmez olur muyum? Bezeye bayılırım.. ELlerine sağlık EMel'cim..
YanıtlaSil