8 Kasım 2009 Pazar

İYİKİ DOĞDUN PAMUĞUM!!!


İyiki doğdun kuzum,yüreğimize değdin sensiz nefes bile alamıyoruz..

Azra'nın dün doğum günüydü.Ailemizle eğlenceli bir parti yaptık(ailemiz kocaman olduğu için bayağı kalabalıktı aslında).Azroş uzun süredir doğum gününü bekliyordu.Pasta üfleme provası yapıp; partisine gelecekleri listeliyordu.Dün deli gibi koştu eğlendi.Kurabiye yedi,dans etti...Akşam erkenden de sızdı kaldı.Hafta içi çok hastaydım ama azmettim iyileştim.Hiç kullanmadığım kadar düzenli ilaç kullandım.Ihlamur,adaçayı bile içtim.Çok şükür kızıma güzel bir doğum günü yapabildim.

Azra ile ilgili uzun zamandır bir şeyler yazmıyorum geveze papağan gibi hiç susmuyor.Artık kendince espriler yapıp bizleri güldürüyor.Babası geçen gün Azra seslendiğinde duymadı bizimki sinirlendi "Öcür(Özgür) oğlum" diye bağırdı tabi biz gülmekten yerlerdeyiz.Çok bilmiş çok....
Ama beni en çok duygulandıran akşam yatarken anne baba diyerek kollarını açıp bize sıkı sıkı sarılması ve bolbol öpmesi.Tarifsiz bir duygu.
Bu arada kızımın tam bir Atatürk hayranı olduğunu söylemişmiydim.Tüm resimlerini tanıyıp eliyle okşuyor,sevip öpüyor .Büstünü bile görünce "aaa anne Atatürk" diyor.



Merak edenler için hasta olmam sebebiyle pasta hazır alındı ama kurabiyeler bana ait.Tabii biraz talihsizlikler yaşanmadı değil.Eeee birde Azra'nın ben görmeden kurabiylerin çoğuna el atıp ısırma olayı var :)))
Tüm fotoğrafları faceeboka koyduğum için yakın dostlarım oradan devamına bakabilirler.
Hoşçakalın,mutlu kalın....